Takip et

Veli Hesabı Silme

Web, iOS, Android

İnternet Üzerinden

    1. Hesabınıza giriş yapın buradan
    2. Ekranın sağ üst köşesinden isminize tıklayın
    3. 'Hesap Ayarları'' na tıklayın
    4. Sayfayı ''Hesap Ayarları'' açılır penceresinin altına kaydırın
    5. Mavi renkli ''Hesabı Sil'' butonuna tıklayın
    6. Silme işlemini onaylayın

<Lütfen unutmayın ki hesap silme işlemleri geri alınamaz. Bir hesap silindikten sonra, o hesaba ait hiçbir veriyi geri getiremiyoruz, buna mesajlaşma geçmişi de dahil.

Eğer bir veliyseniz ve ClassDojo veli hesabınızı silmek istiyorsanız, lütfen bir istekte bulunun buradan ve hesabınıza ait eposta adresini de belirtin.

Eğer bir veliyseniz ve ClassDojo veli hesabınızı silmek istiyorsanız, lütfen bir istekte bulunun buradan ve hesabınıza ait eposta adresini de belirtin.

Bu makale yardımcı oldu mu?
1 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder

Yorumlar

Bir Zendesk Hizmetidir