Takip et

Bir Öğrenci Silin

Web, iOS, Android

İnternet Üzerinden

Sınıftan bir öğrenciyi silerken, hem öğrenciyi silmeniz hem de velisinin bağlantısını kesmeniz gerekir. Bu sayede veliye artık mesaj atamazsınız ve veli de size mesaj atamaz. Velinin bağlantısını, öğrenciyi silmeden önce kesmelisiniz.

Şunu da bilmenizde fayda var ki silme işlemi geri alınamaz. Öğrenci silindikten sonra verileri geri getiremiyoruz. Lütfen silme işleminden önce kendi kayıtlarınız için öğrenci raporlarını indirin ve kaydedin ya da çıktısını alın.

  1. ClassDojo ana ekranından öğrenci velisinin bulunduğu sınıfı bulun ve sınıf başlığına tıklayın
  2. Raporlar'' ı tıklayın
  3. 'Bağlantılar'' ın altından, ''Veli Hesapları'' nı tıklayın
  4. Veli ile ilişkili öğrenci ismini bulun, velinin eposta adresinin yanındaki ''X'' kısmına tıklayın ve silme işlemini onaylayın

 

  1. ClassDojo ana ekranından öğrencinin bulunduğu sınıfı bulun ve sınıf başlığına tıklayın
  2. Sağ üst köşedeki ''Sınıfı düzenle'' ye tıklayın
  3. 'Öğrenciler'' in altından, silmek istediğiniz öğrenciyi bulun ve ismine tıklayın
  4. Kırmızı renkli ''Sınıftan Sil'' butonuna tıklayın ve öğrenciyi silmek istediğinizi onaylayın

 

 

 

 

iOS

Sınıftan bir öğrenciyi silerken, hem öğrenciyi silmeniz hem de velisinin bağlantısını kesmeniz gerekir. Bu sayede veliye artık mesaj atamazsınız ve veli de size mesaj atamaz. Velinin bağlantısını, öğrenciyi silmeden önce kesmelisiniz.

Şunu da bilmenizde fayda var ki silme işlemi geri alınamaz. Öğrenci silindikten sonra verileri geri getiremiyoruz. Lütfen silme işleminden önce kendi kayıtlarınız için öğrenci raporlarını indirin ve kaydedin ya da çıktısını alın.

  1. Öğrencinin bulunduğu sınıfı bulun ve ana ekranınızdan ilgili sınıfa tıklayın
  2. Ekranınızın sağ üst köşesindeki dişli sembolüne tıklayın
  3. 'Öğrencileri Düzenle'' yi seçin
  4. Sınıftan silmek istediğiniz öğrencinin ismine tıklayın
  5. Kırmızı renkli ''Öğrenciyi Sil'' butonuna tıklayın ve öğrenciyi silmek istediğinizi onaylayın

 

       

 

Android

Sınıftan bir öğrenciyi silerken, hem öğrenciyi silmeniz hem de velisinin bağlantısını kesmeniz gerekir. Bu sayede veliye artık mesaj atamazsınız ve veli de size mesaj atamaz. Velinin bağlantısını, öğrenciyi silmeden önce kesmelisiniz.

Şunu da bilmenizde fayda var ki silme işlemi geri alınamaz. Öğrenci silindikten sonra verileri geri getiremiyoruz. Lütfen silme işleminden önce kendi kayıtlarınız için öğrenci raporlarını indirin ve kaydedin ya da çıktısını alın.

  1. Öğrencinin bulunduğu sınıfı bulun ve ana ekranınızdan ilgili sınıfa tıklayın
  2. Ekranınızın sağ üst köşesindeki 3 noktalı menüye tıklayın
  3. 'Öğrencileri Düzenle'' yi seçin
  4. Kırmızı renkli ''-'' butonuna tıklayın ve öğrenciyi silmek istediğinizi onaylayın

 

      

Bu makale yardımcı oldu mu?
1 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder

Yorumlar

Bir Zendesk Hizmetidir